• L - V 10:00-18:00
  • +40.293.708.191
  • office@fintechpay.ro

Pentru protectori

Dacă sunteți un protector și doriți să vă puneți familia sau apropiații la adăpost:

Aveți nevoie de noi în scopul de a stabili etapele de parcurs pentru a beneficia de rezultate sigure și eficiente în cel mai scurt timp.

  • Doriți să oferiți copiilor oportunitatea de a studia la una dintre cele mai prestigioase universități ale lumii? Haideți să facem un plan financiar pe următorii ani împreună!
  • Bunica are o problemă de mentalitate, preferând, în continuare, după vechiul sistem de economii, să țină banii la CEC? Poate nu este cea mai potrivită soluție pentru dumneaei. Haideți să asigurăm un viitor financiar mai bun!

Pentru profesioniști

Dacă sunteți un profesionist și realizați cât de important este timpul dumneavoastră:

Aveți nevoie de cineva care să vă preia responsabilitatea plăților uzuale, într-un mod eficient și organizat. Lăsați în urmă facturi neachitate din lipsă de timp. Sunt detalii mai puțin importante în comparație cu ceea ce aveți de câștigat profesându-vă meseria.

  • Facturile pentru energie, gaze, cele câteva abonamente de telefon, internet și pentru multe alte servicii curente sunt o pacoste lună de lună? Haideți să le automatizăm împreună!
  • Ratele pentru casă, leasingul pentru mașină, fondurile de economii sunt greu de manageriat? Suntem aici pentru a gândi un plan pentru toate aceste cheltuieli fixe, lunare, fără dureri de cap.

Pentru supraviețuitori

Dacă pentru dumneavoastră noile tehnologii sunt o problemă tehnică:

Obișnuința de a merge la ghișeu este greu de contracarat. În ziua de astăzi, prezența fizică nu mai este necesară în marea majoritatea a cazurilor. Aveți nevoie de cineva care să vă îndrume să evoluați tehnologic pentru a nu mai pierde timp stând la cozi.

  • În contextul social actual, timpul contează și poate să afecteze, în mod direct, bugetul personal sau familial. În afară de economia de timp, există certe avantaje în a folosi facturile electronice, avantaje create chiar de către furnizori. Haideți să învățăm cum să profităm de ele!
  • Serviciile pot fi contractate și online. Nu este nevoie să bateți străzile pentru a descoperi un ghișeu ascuns pentru a vă plăti asigurarea casei sau a mașinii. Vă propunem să analizați ofertele partenerilor noștri și să reînnoim contractele existene automat. De asemenea, trebuie să știți că există și o altă lume a avantajelor pentru lucruri pe care vi le-ați fi dorit mai simple dar nu ați știut că există perspective reale.